Stichting Hoger Onderwijs Gorinchem – Update

Update

Wij hebben een teleurstellende conclusie moeten trekken: na de vooralsnog terugtrekkende beweging van onze hbo-partner HBO Drechtsteden, gaat het ons niet lukken een bachelor met als vestigingsplaats Gorinchem te realiseren. We hebben dit in een mail aangekondigd en tijdens de Informatie & Ontmoeting-bijeenkomst van 30 september op het gemeentehuis toegelicht.

We hebben een traject van bijna vijf jaar afgelegd. In deze periode hebben we veel steun voor het initiatief gekregen. Deze steun heeft ons gesterkt in de kans van slagen ervan. Het gaf ons de motivatie door te zetten en alles uit de kast te halen om ons doel te bereiken. We hebben grote vorderingen geboekt en we leken heel dicht bij realisatie van de bachelor te zijn.

We moeten onze activiteiten in Gorinchem vooralsnog staken en dat is vooral jammer voor de stad en regio. Een bachelor had onze stad dynamischer, veelzijdiger en mooier gemaakt. Helaas: het mag niet zo zijn. We beraden ons nu op de toekomst, die zich mogelijk buiten Gorinchem af zal spelen.

Mochten er toch nog nieuwe ontwikkelingen komen, dan houden we u hier uiteraard van op de hoogte.

 

Update: we hebben onze activiteiten voor het realiseren van een HBO-opleiding in Gorinchem vooralsnog gestaakt. Lees de update