Stichting Hoger Onderwijs Gorinchem – Presentatie businesscase aan de gemeenteraad op 17 september

Presentatie businesscase aan de gemeenteraad op 17 september

Zoals u zich misschien nog herinnert, nodigden we u een tijdje geleden uit voor de presentatie van onze Businesscase voor de Liberal Arts-opleiding Creative Change Management, die gepland stond voor 22 april.

Deze Businesscase voor de realisatie van de opleiding hbo Creative Change Management in Gorinchem is in opdracht van de stichting opgesteld door adviesbureau Berenschot.

Zoals u weet, zorgde het coronavirus ervoor dat we deze presentatie moesten afgelasten. Dat betekent echter niet dat we hebben stilgezeten! Onze gesprekken met de diverse belanghebbenden zijn gewoon doorgegaan, want we werken nog steeds met volle energie aan dit uitdagende project.

Noteer daarom donderdagavond 17 september 2020 in uw agenda. Tijdens een Informatie & Ontmoeting-sessie van de gemeenteraad van Gorinchem, die begint om 19.30 uur, zullen we de Businesscase op inspirerende wijze aan de raadsleden presenteren en de volgende stap bespreken. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn!

We wensen u voor nu een goede gezondheid toe en hopen u in september te ontmoeten. Hopelijk tot dan!

 

Update: we hebben onze activiteiten voor het realiseren van een HBO-opleiding in Gorinchem vooralsnog gestaakt. Lees de update